avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare datorii locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare datorii locatar

Buna ziua,
La asociatie avem urmatoarea problema un locatar rau platnic nu a achitat datoriile din oct.2010, L-am actionat in judecata prima data in 2011,a doua oara in 2012 si a treia oara in 2013 de fiecare data se recunoaste ca are datorii si penalitati aferente dar in loc de suma de 17287.40 lei,este somat sa plateasca 364.89 lei. Concluzia este ca are pe cineva la judecatorie. Intrebare daca facem o adunare generala si hotarim in unanimitate sa fie debransat de la apa rece si calda este legala hotararea.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: banat , utilizator 18:59, 4 Iulie 2013
Debransati-l de la utiliatati fara nici o adunare generala. Doar nu-i plateste adunarea generala utilitatile. Daca nu si-ar plati telefonul credeti ca furnizorul ar face adunare generala ori i-ar taia semnalul?
fara o hotarare judecatoreasca nu poate fi debransat nimeni.Daca asociatia nu a dovedit restanta solicitata...nu poate face nimic.
nu este vorba de pile,ci de faptul ca nu s-a putut dovedi cu documente suma restanta.
Eu cred ca asociatia de proprietari poate debransa un datornic numai daca acel apartament este in proprietatea acesteia . Pentru a fi proprietareasa peste un apartament al carui proprietar pierde bunul la executare silita, mai dureaza.
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
johnpescar, utilizator
Adica furnizorii de gaz, de elecricitate, de cablu, de telefonie..., daca nu le achit facturile, trebuie sa-mi cumpere centrala de gaz, instalatiile electrice din casa, televizorul, calculatorul cuplat la internet, telefoanele si abia apoi sa-mi sisteze gazul, energia electrica ori semnalul la telefon #-o
Stiti povestea cu cine se supara poate sa plece ?. La fel, cine administreaza pe acolo poate sa renunte pentru ca nu o obliga nimeni.Poate fi invitat altcineva, nu va suparati sa va loviti cu capul de pereti.

Alte discuții în legătură

Restantier ce doreste debransare gaze ptr centrala de apartament camifinutza camifinutza Buna ziua,un sfat,o asociatie de proprietari cu multi restantieri fara apa calda,marea majoritate a locatarilor opteaza ptr centrale de apartament,printre cei ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de propietari alfonso alfonso daca sunt in plin proces cu asociatia de propietari pentru recuperarea datoriilor,cei de la asociatie au posibilitatea pe parcursul procesului sa-mi opreasca ... (vezi toată discuția)
Debransare urgenta... flory2v flory2v Buna ziua. As avea si eu niste intrebari legate de debransare. As vrea sa ma debransez de la agentul termic (apartament cu 3 camere), dar am o datorie la ... (vezi toată discuția)