In situatia DELEGARII PENTRU 60 DE ZILE IN CADRUL ALTUI BIROU, in situatia in care persoanei in cauza i se face o noua FISA A POSTULUI semnata de acesta:____dupa expirarea celor 60 de zile, este necesar sa i se comunice in scris prin instiintare , faptul ca revine la vechiul loc de munca reluindu-si vechile sarcini de serviciu??? ____dupa organigrama unitatii si statul de functiuni, la momentul semnarii fisei postului in cadrul biroului unde sa delegat persoana in cauza,NU EXISTA POSTUL , motiv pentru care imi permit sa intreb: aceasta era ilegala, netemeinica, lovita de nulitate??? Multumesc.
Art. 42 Codul muncii
1) Locul muncii poate fi modificat unilateral de catre angajator prin delegarea sau detasarea salariatului intr-un alt loc de munca decat cel prevazut in Contractul individual de munca.
(2) Pe durata delegarii, respectiv a detasarii, salariatul isi pastreaza functia si toate celelalte drepturi prevazute in Contractul individual de munca.
ART. 43
Delegarea reprezinta exercitarea temporara, din dispozitia angajatorului, de catre salariat, a unor lucrari sau sarcini corespunzatoare atributiilor de serviciu in afara locului sau de munca.
Delegarea opereaza pe perioada celor 60 de zile dupa care reveniti la vechiul loc de munca .
Multumesc pentru informatii, insa intrebarea mea era:____este nevoie de o comunicare, instiintare; in conditiile in care i s-a facut o noua fisa a postului????Angajatorul se putea intoarce impotriva angajatului pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu din cea dea doua fisa a postului , respectiv din cadrul biroului unde a fost detasat .Nu credeti???
Multumesc pentru informatii, insa intrebarea mea era:____este nevoie de o comunicare, instiintare; in conditiile in care i s-a facut o noua fisa a postului????Angajatorul se putea intoarce impotriva angajatului pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu din cea dea doua fisa a postului , respectiv din cadrul biroului unde a fost detasat .Nu credeti???