avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plasare foarta de munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plasare foarta de munca in strainatate

Buna ziua, sunt plecat in Belgia de 3 ani printr-o firma din romania si lucrez ca electrician detasat la o firma de aici. De curand unul dintre angajatii firmei de aici mi-a propus sa-mi fac eu o firma in Romania si el o firma in Belgia si sa-i ofer eu forta de munca. Puteti sa-mi spuneti va rog ce natura trebuie sa aibe contractul dintre mine si el si cum pot detasa oamenii din tara in Belgia ... si mai ales prin ce metode le pot plati salariul de 1200 de euro fara ca eu sa platesc foarte mult impozite. Ce impozite platesc daca le ofer salariul minim si restul sub forma de diurna.Multumesc

Alte discuții în legătură

Oug 28/30.06.2015 completare la legea 344/2006 lucian2015 lucian2015 Buna ziua, Am si eu o problema legata de OUG 28/30.06.2015. Conform acestei ordonate de urgenta in cazul in care esti angajat la o firma din Romania si esti ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 C-Iulia C-Iulia Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul. (vezi toată discuția)
Drepturi cuvenite angajatilor in delegatie externa Grigali Grigali Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: - suntem o societate cu lucrari in Belgia, oamenii se deplaseaza in regim de delegatie, le ... (vezi toată discuția)