avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 394

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez daca am pierdut din greseala nr de inregistrare al acestei declaratii?
Cum dovedesc ca am depus-o?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 18:17, 2 Iulie 2013
Daca mai tineti minte ziua in care ati dupus declaratia .... ar trebui sa existe in registrul de intrari la ANAF sau DGFPJ.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus declaratia 302 dar era gresita Juliae02 Juliae02 1.Am depus declaratia 302 (privind TVA) iar a doua zi am observat ca uitasem ceva..ca urmare era gresit. In acelasi timp am pus si declaratia 394..ca uramare ... (vezi toată discuția)
Lichidare activitate traducator autorizat irinamariamanoliu irinamariamanoliu Buna ziua, Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei,am si cod CIF de la ANAF de mai multi ani; am avut activitate cam doi ani , timp in care am ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa la anaf miruna82 miruna82 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru radierea de la ANAF a unui PFA cu norma de venit si platitor de TVA. Mentionez ca anul acesta nu s-a ... (vezi toată discuția)