avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de testare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de testare

buna ziua,
ma puteti ajuta va rog cu un model de contract de testare a unor servicii catre un client. se va testa un tip special de vopsea pe un esantion ales de comun acord de catre parti, la adresa mentionata in contract, testarea va fi gratuita si va fi monitorizata pe parcursul a cateorva luni. Am tot incercat sa gasesc ceva de genul acesta pe interenet... dar din nefericire fara rezultat.. nu stiu exact care ar putea fi punctele unui astfel de cotract.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrerupere contract Robert - Pană Robert - Pană Buna seara, nu gasesc un model de contract pentru a intrerupe un contract de prestari servicii realizare website. Clientul a ales sa schimbe colaborarea cu o ... (vezi toată discuția)
Magazin fizic , vrea sa ofere clientilor si posibilitatea de a comanda online. Claudia O.Z Claudia O.Z Bună ziua! Am un magazin fizic , comert cu amanuntul. Fiindca vanzarile au scazut foarte mult in general iar acum cu raspandirea virusului COVID19 va fi si ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4791 ionut1388 ionut1388 Buna ziua. Persoana fizica autorizata cu codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet doresc sa imi \"vand\" ... (vezi toată discuția)