buna ziua
Tata cand era in viata a licitat pentru un teren in localitatea Cumpana , iar la intelegere cu o persoana ce nu avea buletin de Cumpana si totodata din aceasta cauza neputand participa la licitatie s-a inteles cu tata in vederea obtinerii unui teren . Tata la obtinut pe numele sau , iar persoana in cauza ce s-a inteles cu tata a ridicat o constructie abuziva , fara autorizatie de constructie.
Dupa un timp tata a decedat , iar eu cand am fost la primarie ptr a face succesiunea am aflat de existenta acestui contract de concesiune pe numele tatalui meu si totodata de o suma de bani mare ca taxa de impozit asupra terenului concesionat.
Pe mine m-ar interesa cum ar trebui sa procedez daca:
1. Daca as renunta la acest teren eu ca mostenitor fara sa platesc taxa de impozit sau sa o trec in obligatia acelei persoane, cum se poate rezolva aceasta situatie.
2. Daca as vrea sa pastrez terenul acela concesionat de tata eu ca mostenitor sa platesc impozitu , cum sa fac sa il dau pe acel om afara de pe teren , as putea sa pastrez terenu eu ca mostenitor ?
3. In cazul in care as pastra terenul as plati impozitu l-as da pe acel om afara de pe teren , cum voi proceda deoarece noi mostenitorii suntem 3 frati si m-ar interesa cum vom face cu acest contract de concesiune se va imparti la 3 ?
Teren primarie
frorinel
Se poate lua un teren aflat in proprietatea primariei dar neutilizat si lasat in paragina de primarie ?,Exista vre-o solutie la aceste trenuri? (vezi toată discuția)