As vrea sa stiu si eu care sunt restrictiile pentru alegerea unui nume de firma! Am inteles zilele trecute ca este absolut nevoie ca numele sa fie in limba romana, este adevarat?
Multumesc!
Nu este adevarat, cel putin un cuvant, nu tot numele trebuie sa fie in limba romana.
Pentru denumirile ce contin "Romania", exista o procedura speciala.
In general o denumire noua trebuie sa difere de altele anterioare prin cel putin trei caractere.
Personal, cred ca depinde de starea de spirit a d-rei de la Reg. Com. Mie mi-a primit pt. rezervare si denumire formata numai din cuvinte straine, dar mi s-a intamplat si sa-mi refuze propunerea de rezervare pe motiv ca nu am un cuvant romanesc. Asa ca depinde putin si de noroc.
Bafta!
Mi-a placut asta cu Republica Ferderala ..., din nefericire ai dreptate. Nu am facut precizarea ca asa se intampla la Buc.
Pana acum nu am auzit pe nimeni care sa nu fi avut macar o data o problema cu Reg. Comertului. Astia sunt stat in stat! Nu mai vorbesc de Administratiile financiare ....
Alte discuții în legătură
Nume societate.
mirunaalexe
buna ziua.
exista vreun ghig al modalitatii de alegere a numelui unei companii ? de exemplu: special4you ar putea fi acceptat ? ar exista vreo problema daca ... (vezi toată discuția)
Denumire firma
razvanpopescu87
Buna seara! Sper sa ma puteti ajuta cu o problema legata de alegerea numelui unui SRL. M-ar interesa sa stiu care este algoritmul dupa care se aproba denumirea ... (vezi toată discuția)