avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Bună ziua,
De un an de zile lucrez in cadrul unui SRL şi de 3 luni de zile am contract de munca pe perioadă nederminată şi la nivelul societăţii există o Hotarâre AGA în care este stipulat faptul că la nivelul societăţii se acorda spor de vechime angajaţilor cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Departamentul de Resurse Umane refuză să-mi acorde acest spor de vechime deoarece conform Codului Muncii nu mai este obligatorie acordarea acestuia şi că angajaţii vechi au încheiat contract individual de muncă când acest spor era obligatoriu. Din cunoştinţele mele atunci când la nivelul unei societăţi se acord acest spor, trebuie acordat tuturor angajaţilor, fără discriminare, indiferent de legile in vigoare şi mai ales atunci când exista o Hotărâre AGA. Mi se cuvine sau nu acest spor de vechime şi dacă da, ce ar trebui să fac? Ar trebui să se calculeze retroactiv de când am contract pe perioadă nedeterminată?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
UnInger, utilizator

Alte discuții în legătură

Sporuri de vechime UnInger UnInger Buna ziua, Lucrez din luna august 2012, la un SRL in cadrul caruia toti angajatii beneficiaza de spor de vechime in munca, nu vechime in aceasta societate. ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca elalexandru elalexandru sunt pensionata gr III cu drept de munca 4 ore. Din 2005 m-am reangajat cu jumatate de norma. 3 ani cu cotract pe durata determinata (1 an). din 2009 sunt tot ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime in munca Vintila G Vintila G Sporul de vechime in munca se acorda retroactiv pentru perioada in care salariatul indeplinea conditiile de vechime in munca pentru a beneficia de acest drept ... (vezi toată discuția)