avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru inventar

am completat reg. inventar...insa dupa aceea am refacut balanta. deci RI e gresit completat.
ce pot sa fac?
se pot rupe foi din RI ?se mai vizeaza,numeroteaza....se numara foile de catre cineva?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:18, 12 Martie 2009
Nu asta era esenta problemei...Te poti folosi si de o lege abrogata pentru a te lamuri in anumite probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ri ceciliao ceciliao 1. In ORDIN Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 se prevede: Art 18 \"Registrele de contabilitate se pot prezenta sub formă de registru, foi volante sau listări ... (vezi toată discuția)
Despre registru inventar Daniela04 Daniela04 Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista Registru Inventar cu codul 14-1-2/a pe care il cere legislatia la o intreprindere individuala. In orasul nostru nu se ... (vezi toată discuția)
nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)