avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE PERSOANA FIZICA PENTRU DEBITE PERSOANA ...
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE PERSOANA FIZICA PENTRU DEBITE PERSOANA JURIDICA

Am o masina inmatriculata pe un cabinet individual medic, care are un CIF. Am fost sanctionat cu amenda pentru lipsa rovinieta, iar executorul mi-a infiintat poprire pe contul personal, deschis pe baza unui CNP. Este legal?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:23, 3 Iulie 2013
Cabinetul individual este constituit ca si PFA? PFA-ul nu are personalitate juridica, nu are patrimoniu. patrimoniul sau este si al persoanei fizice. PFA-ul nu poate fi executat silit de creditorii pf-ului, pe patrimoniul de afectatiune, invers se poate. Este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita pfa radiata - urmarire bunuri personale victor_dutu victor_dutu Buna ziua, Avem urmatoarea speta, m[b]ai ales pentru executorii judecatoresti[/b]. Ati mai intalnit situatii similare cu speta de mai jos si ce ar fi de ... (vezi toată discuția)