avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestare paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestare paza

Daca fostii politisti, jandarmi, angajati MaPN(cadre militare) trebuie sa obtina atestatul pentru paza, Daca da, ce acte si conditii trebuiesc indeplinite.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 3 Iulie 2013
art.41 din legea nr.333/2003:
......
(5) Sunt exceptate de la obligaţia obţinerii certificatului de absolvire a cursului de calificare profesională persoanele care deţin un certificat de competenţe profesionale, dobândit potrivit legii, şi care fac dovada că au avut calitatea de poliţist sau cadru militar ori au avut, pentru o perioadă de cel puţin un an, calitatea de soldat sau gradat voluntar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent securitate moris ct moris ct Pentru fost cadru militar,mai este nevoie de școala de agenti de paza,sau se obtine atestatul fara acel curs? (vezi toată discuția)
Agent securitate ion200 ion200 cei care au efectuat serviciul militar obligatoriu m-ai au nevoie de atestat pt a putea activa ca agent de paza (securitate),? multumesc (vezi toată discuția)
Atestat agent de paza comunicare14 comunicare14 cei care au lucrat in sistemul militar mai au nevoie de atestat pentru a lucre la firme de paza (vezi toată discuția)