avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Restanta Casa de Asigurari de Sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Restanta Casa de Asigurari de Sanatate

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.
Am primit de la Ministerul Finantelor un titlu executoriu pentru neplata CAS ului intr-o perioada in care nu lucram si nu am beneficiat de servicii medicale.
la natura obligatiei fiscale scrie: "Contrib. de asigurari sociale de sanatate datorate de pers. care realizeaza venituri din activit. independente". mentionez ca eu nu am obtinut venituri din nici o activitate in perioada mentionata.
Intrebarea mea este daca este o greseala sau chiar sunt obligata sa platesc. Eu nu lucrez de 2 ani, iar sotul m-a declarat coasigurata din luna Mai 2012. in plus , in acesta scrisoare mi se spune sa ma adresez judecatoriei, adica nu am nici macar o persoana de contact care sa ma lamureasca, scrie ca pot sa depun contestatie in 15 zile de la primirea acestui titlu. Eu nu am cum sa ma prezint sa depun contestatie pentru ca nu mai locuiesc in Romania.
Va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Restanta cas Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit de la Ministerul Finantelor un titlu executoriu pentru neplata CAS ului intr-o perioada in ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt neplata cass Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit de la Ministerul Finantelor un titlu executoriu pentru neplata CAS ului intr-o perioada in ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf ank1307 ank1307 Buna ziua, Am primit prin posta o notificare (de fapt apare titlu executoriu), prin care mi se aduce la cunostinta ca am de plata suma de 1454 lei ... (vezi toată discuția)