avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro cel mai bun forum
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

cel mai bun forum

Nu doresc sa arunc laude insa as dori sa multumesc celor care modereaza acest forum. Am conturi pe mai multe forum-uri de specialitate (din domeniul juric si contabil) si nici macar nu se compara cu acesta.

Este foarte bine organizat, punctual si de ajutor.

Chiar nu am nici un interes in a spune aceste lucruri. Este adevarul si cred ca este bine sa o mai spunem din cand in cand, nu numai sa ne plangem.

Ca sugestie de imbunatatire, mi-as permite sa le spun d-nelor si d-lor avocati sau cons juridici sa nu citeze numai texte de lege la un anumit subiect. Este foarte bine sa avem baza legala in orice discutie insa uneori este nevoie ca acestia sa citeasca cu atentie problema si sa se raspunda mai concret la subiect.

Multumesc inca o data.
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 12:13, 21 August 2009
Va multumim :rolleyes:
Asa este, cel mai bun forum, va spun din propria experienta ! =D>
Cel mai bun forum ,am primit multe sfaturi bune ,va multumim ,succes in continuare,Ili =D>
delia.ionescu a scris:

Nu doresc sa arunc laude insa as dori sa multumesc celor care modereaza acest forum. Am conturi pe mai multe forum-uri de specialitate (din domeniul juric si contabil) si nici macar nu se compara cu acesta.

Este foarte bine organizat, punctual si de ajutor.

Chiar nu am nici un interes in a spune aceste lucruri. Este adevarul si cred ca este bine sa o mai spunem din cand in cand, nu numai sa ne plangem.

Ca sugestie de imbunatatire, mi-as permite sa le spun d-nelor si d-lor avocati sau cons juridici sa nu citeze numai texte de lege la un anumit subiect. Este foarte bine sa avem baza legala in orice discutie insa uneori este nevoie ca acestia sa citeasca cu atentie problema si sa se raspunda mai concret la subiect.

Multumesc inca o data.

Sunt de acord cu dvs ... insa in unele situatii este mai bine sa se dea textele de lege care sunt destul de clare si nu cele interpretabile ....
It's the best , forget the rest!:yeah:

Alte discuții în legătură

La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
Un altfel de timp liber eraz eraz Arareori icon-urile inlocuiesc si completeaza intr-o inlantuire logica si decenta textul postat. Un text compus in majoritate de icon-uri, completat cu minim ... (vezi toată discuția)