avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul ore suplimentare

Buna ziua,
Am urmatoarea problema: dupa 8 oe de munca sunt nevoit sa plec in deplasare, din Bucuresti, la Hunedoara. Drumul dureaza 6 - 7 ore. A doua zi, dupa ce rezolv problemele, adica tot dupa vreo 8 ore de munca, ma intorc inapoi in Bucuresti.
Intrebarea mea este: cum se calculeaza, in acest caz, orele suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 3 Iulie 2013
Nu sunt ore suplimentare.

In speta, este vorba despre o delegare a dvs pentru care trebuie sa primiti diurna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasarea este timp de lucru? kisslilla kisslilla Buna ziua, Un angajat este platit la ora. Salariul se calculeaza foarte simplu: se inmultesc nr. de ore cu tariful orar. Intrebare 1: salariatul ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, programul meu de lucru este intre orele 9:00 si 17:00 ... bogdan912 bogdan912 Buna ziua, Programul meu de lucru este intre orele 9:00 si 17:00 de luni pana vineri. In doua zile trebuie sa plec in delegatie din Bucuresti la Timisoara. ... (vezi toată discuția)