avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata chitanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata chitanta

pe 1 iulie am avut de plata o factura la magazinul unde lucrez ca si lucrator comercial la o firma cu profil comercial, am achitat am primit chitanta de la distribuitor impreuna cu noua factura cu marfa cumparatain ziua respectiva la ora 2 dupa amiaza se intampla asta,,,, iar la ora 8 seara primesc telefon de la distribuitorul respectiv cum ca eu nu i-as fi dat banii pe chitanta ,,, si ca o sa-mi faca o plangere la politie pe abuz de incredere cum ca nu a primit banii de la mine,,,mentionez ca eu am chitanta primita de la el aceasta chitanta este valabila si este facut la scheneru lui si nu complectata de mana.....ce mi se poate intampla ,,,,pentru ca eu i-am dat banii si altii nu o sa-i mai dau inca o data....
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 18:53, 3 Iulie 2013
Conf. legii si teoretic daca v-a dat chitanta inseamna ca a primit banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort + denunt delapidare vuvex vuvex Buna ziua, Sunt in ipostaza in care sunt actionat in judecata pentru divort din motive strict familiare. In acelasi timp, convietuind sub acelasi acoperis, ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare proces verbal de constatare doamna_ioana doamna_ioana Buna ziua! O poveste si o intrebare. Se primise marfa in magazin si patronul s-a hotarat, dupa mai multe zile, sa inchida magazinul, intr-o dupa amiaza si sa ... (vezi toată discuția)
Probleme intr-un magazin. furt? lautz lautz Buna seara, Va prezint urmatoarea situatie de fapt: un prieten a fost la un magazin de produse IT, dorind sa achizitioneze un telefon mobil. Si-a ales ... (vezi toată discuția)