avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea 302/2004 - punerea in executare a sanctiunii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea 302/2004 - punerea in executare a sanctiunii pecuniare

Buna seara,

In septembrie 2010 am primit o amenda in Slovenia (pentru ca nu aveam taxa de drum) de 150 euro, care ulterior, fiindca nu am platit-o s-a dublat. Acum citeva zile am primit de la Judecatorie o citatie penala: "Cerere de transfer de procedura in materie penala (Legea302/2004) punerea in executare a sanctiunii pecuniare" . Va trebui sa ma prezint obligatoriu?
Mentionez ca sint plecat din tara, rezident in UK si am vazut ca scrie in lege ca nu se aplica sanctiunea daca am domiciliul in alt stat. Daca nu se aplica in Romania, este posibil sa primesc sanctiunea in statul unde am rezidenta?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Recunoastere sanctiune pecuniara onel666 onel666 am primit o citatie cu urmatoaru obiect: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE ... (vezi toată discuția)
Înștiințare penala Kempes1996 Kempes1996 Am primit acasă o înștiințare de judecătorie că trebuie să mă prezint e din partea sectiei penale legea 302/2004 ...eu am luat o amendă pentru telefon ... (vezi toată discuția)
Transfer detinut carladream carladream Buna ziua,as dori sa stiu cam cat poate dura transferul unei persoane condamnate din slovenia in romania,in urma cererii depuse de avocatul de acolo. (vezi toată discuția)