avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înștiințare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înștiințare penala

Am primit acasă o înștiințare de judecătorie că trebuie să mă prezint e din partea sectiei penale legea 302/2004 ...eu am luat o amendă pentru telefon in Olanda acum ceva timp și polițistul respectiv a zis că o să mi-o trimită acasă..eu fiind plecat cred că cei de acasă nu au văzut plicul cu amendă sau nu au trimis nimic acasă nu știu ...este posibil sa se transforme in parte penală?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:28, 4 Iulie 2019
Căutați un avocat ca sa meargă la dosar.
Pentru amenda rutieră nu va cita secția penală.
Îmi puteți zice ce înseamnă penal 11 (fost pm3) asta scrie la dosar

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Căutați un avocat ca sa meargă la dosar.
Pentru amenda rutieră nu va cita secția penală.

Penal inseamna, ca sa intelegeti, risc de închisoare.
Adicăati comis o infracțiune.

Cine stie ce ati vorbit la telefon daca ati fost interceptat dar aceasta este alta chestiune întrucât nu pentru ce ati vorbit v-au amendat...
Scrieti aici exact ce vedeti pe portal sau atasati un link.
[ link extern ]

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti aici exact ce vedeti pe portal sau atasati un link.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt chemat intr o instanta în calitate de intimat ... Fjwjxxb Fjwjxxb Buna ziua! Sunt chemat intr o instanta în calitate de INTIMAT cu dosarul obiectul recunoaștera hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine legea ... (vezi toată discuția)
Cine și în ce condiții poate să ceară acces la datele din telefonul mobil al altei persoane? CristiA. CristiA. Buna ziua, am un set de intrebari care pot parea banale da nu cred ca sunt: Eu pot accesa telefonul sotiei, pot cere acesteia sa l deschida si eu sa verific ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de etnobotanice? caddylac caddylac Buna ziua,aseara in jurul orelor 23,am fost oprit de o patrula de politie,care m-au perchezitionat.Asupra mea a fost gasit un plic cu etnobotanice.Am spus ... (vezi toată discuția)