avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inregistrare platitor tva la infiintare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inregistrare platitor tva la infiintare

am o firma nou infiintata, cu sediul social la cab avocatului.pot sa o inregistrez ca platitor TVA? daca nu, cum sa procedez? firma are nevoie sa fie inregistrata in ROI pentru achizitii, iar asociatul unic al firmei este cetatean strain.

va multumesc
Sa se achizitioneze registrul unic de control ... deoarece la sediu (avocat) vor venii cei de la finante sa verifice daca exista sediu fizic fiind la avocat aveti sanse mai mici sa va aprobe dar nu este imposibil mai ales daca cazierul fiscal permite ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organ competent inregistrare platitor tva hillfingerr hillfingerr buna ziua, care-i procedura daca vreau ca SRL-ul meu sa fie platitor de TVA? am auzit ca ar trebui realizat un dosar si depus in alta parte nu la ORC, e ... (vezi toată discuția)
Ce verifica inspectorii pentru aprobarea inregistrarii in scopuri de tva bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, Am depus declaratia 010 pentru ca o microintreprindere nou infiintata sa fie inregistrata in scopuri de TVA si din discutiile de la Administratie ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva si registrul operatorilor intracomunitari  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Operatiunile intracomunitare pentru care este obligatorie inscrierea in ROI sunt:[/b] - livrari intracomunitare de bunuri care au locul in Romania si care ... (vezi toată discuția)