avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis UK
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis UK

buna.am si eu o intrebare.am fost condamnat pe teritoriul romaniei in urma cu 1 an de zile pentru refuz de testare probe biologice si mi-a fost retinut permisul britanic.eu locuind acolo m-am dus iar dansi mi-au eliberat un nou permis.am inteles ca pe teritoriul romaniei mi-a fost anulat dreptul de a conduce.nimeni nu ma poate lamuri cand voi mai putea conduce in romania si sub ce forma.repet ca detin un permis eliberat de marea britanie valabil.permisul l-am dobandit printr-o preschimbare de permis ,cel romanesc cu cel britanic,dobandit in romania in 2007.va rog sa ma lamuriti daca puteti.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:33, 29 Septembrie 2013
in ce conditii ati obtinut al 2 lea permis in UK?
ati declarat ca a fost retinut in RO ptr savarsirea unei infractiuni sau ati declarat ca l-ati pierdut si ati solicitat un duplicat?
permisul eliberat de autoritatile din UK si retinut in RO va fi trimis in UK si cel mai probabil veti avea de dat ceva explicatii pe acolo.
cyan a scris:

in ce conditii ati obtinut al 2 lea permis in UK?
ati declarat ca a fost retinut in RO ptr savarsirea unei infractiuni sau ati declarat ca l-ati pierdut si ati solicitat un duplicat?
permisul eliberat de autoritatile din UK si retinut in RO va fi trimis in UK si cel mai probabil veti avea de dat ceva explicatii pe acolo.


Nu are de dat nici o explicatie acolo:

EU Member States other than the UK and Ireland
Why is there no mutual recognition of disqualifications with other EU Member States?

We agree in principle that cooperation over disqualifications between Member States other than with Ireland is desirable. Any EU Member State may wish to enter into similar arrangements with us in the future. At this stage we have no expectation of any other Member State doing this. If they did we would need further Regulations in the UK and, if changes in arrangements were contemplated, further public consultation would be needed. The arrangements with Ireland will provide us with practical experience in advance of possible future approaches from other Member States.

Marea Britanie nu recunoaste decat sanctiunile impuse de Irlanda.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca nu are de dat explicatii in UK atunci in mod sigur va avea de dat in RO daca va dori sa conduca aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Legalitatea unui contract de munca din strãinatate mitzuunit mitzuunit Am primit un contract de munca pentru un post de Administrative Assistant de la o firma de recrutare din UK. am cont pe un site de recrutare de acolo si din ... (vezi toată discuția)