Tatal fetei mele lucreaza in USA .Poate sa puna pe altcineva sa depuna pensia (stabilita in dolari) in contul meu bancar cu titlu de pensie alimentara fara o procura?Contul a fost deschis pentru a putea primi pensia alimentara si comunicat in sept.2012 judecatoarei si avocatului care-l reprezenta.
Dar eu in felul acesta puteam sa-l urmaresc unde lucreaza si daca mai lucreaza.Ce pot sa fac ca sa impiedic solutia pe care a gandit-o .Eu cred ca este o metoda de a-si pierde urma si nu doresc sa se ajunga aici.Ce ma sfatuiti?
N-am inteles, cum adica asa il puteati urmari? care vi se pare ca e diferenta intre a depune el personal sau altul ? Poate fi vb si de costuri.. poate a lasat cuiva o suma mai mare din care sa plateasca lunar.
angajatii in USA primesc salariul in cont bancar(asa primeste )atata timp cat face transfer bancar eu pot sa stau linistita.El a incercat sa fenteze si instanta ca nu lucreaza, dar a ramas la mine o copie a permisului de conducere de acolo care are si calitatea de act de identitate si asa a fost gasit si pus in executare (la plata pensiei).Problema mea este daca eu pot sa-l oblig sa faca plata pensiei numai el fara intermediari (cand apar intermediari inseamna ca sunt modificari la venitul lui si nu doreste ca eu sa aflu sau are alt loc de munca mai bine platit)
Cred ca dvs vreti de fapt ca angajatorul sa platesca, nu el. Ce vreti dvs e mai greu de pus in practica.
Asteptati intai sa vedeti daca plateste el.. oricine, numai sa plateasca cat s-a stabilit.
Pensie alimentara
adr65
Am plecat din tara acum 3.5 ani cu doi copii minori.
La vremea aceea primeam o pensie alimentara de 1 mil, depusa lunar intr-un cont curent ... (vezi toată discuția)