avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor TVA

buna ziua,
o firma care a accesat fonduri europene,a fost scoasa de la tva la 01.08.2012 deoarece a avut doua deconturi trimestriale pe zero,ulterior in aprilie 2013 a descoperit ca nu deconturile de tva au fost eronat completate,firma avand rulaj,a depus corectie la deconturile de tva,a venit controlul care a constatat sumele corecte; exista cumva vreo portita in lege care ma poate ajuta sa devin din nou platitoare de tva,luna viitoare ar trebui sa inceapa derularea proiectului,
multumesc
Cel mai recent răspuns: matei mariana , utilizator 23:03, 8 Iulie 2013
buna seara,
daca mai este cineva in situatia mea le recomand sa faca memoriu catre anaf ,sa explice situatia si este posibil sa va ia in calcul cererea si sa va analizeze cazul in particular

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva art 128 cesiune bunuri ioanateo52 ioanateo52 buna ziua! 1.sunt neplatitor de tva, vreau sa cesionez bunuri de natura marfurilor unor societati platitoare de tva. aceasta societate platitoare de tva poate ... (vezi toată discuția)
Furnizori neplatitori de tva contabilitate2 contabilitate2 Firma impozabila FURNIZOR inregistrata in scopuri de tva la data de 01.03.2012. vinde marfa firmei CLIENT ( platitoare de tva ) pana in data de 30.10.2012. ... (vezi toată discuția)
Decont eronat birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie pe care nu stiu de unde sa o apuc: am o societate care are tva de recuperat mai putin decat e pe decont.Am analizat toate deconturile si se pare ... (vezi toată discuția)