claudia_koteles a scris:
buna,
-am si eu o cunostiinta cauia i s-a facut o plangere pt. lovire iar procurorul a dispus scoaterea de sub urmairea penala insa a dispus plata unei amenzi administrative pt. inchiderea dosarului.
- deoarece invinuitul a sustinut tot timpul in declaratiile date catre organul de cercetare penala faptul ca el nu se cunoaste nimic din acuzatiile ce i se aduc , toate acestea dorind a fi doar o razbunare a reclamantului( care ceruse si o despagubire de 100 mil. lei vechi), in cazul in care aceasta amenda se plateste nu inseamna ca iti asumi raspunderea pt. fapta care ti se imputa ? ce se intampla in cazul in care se plateste? si ce se intampla in cazul in care nu se plateste?
- stiu ca se poate face plangere impotriva acestei ordonante insa cu ce consecinte?
va rog mult un raspuns
P.S. e destul de suparator faptul ca unor persoane rau intentionate li se cred toate minciunile iar unor oameni care toata viata lor nu au avut o vorba rea catre nimeni sa li se aduca asemenea nedreptati.
Daca e nevinovat sa faca plangere.
Daca pierde nu plateste decat cheltuieli de judecata.
Daca castiga poate sa ceara cheltuieli de judecata.
Parerea mea este ca ceva probe se afla la dosarul penal.Nu prea se fac astfel de greseli.
Succes.
avocat Claudiu Lascoschi