avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu in cazul donatiei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu in cazul donatiei

detin o firma si am cumparat o masina pe care nu am inmatriculat-o din cauza taxei de mediu care este aprox.2000 euro vreau sa situ daca o donez si fac acte de donatie cel care o primeste trebuie sa plateasca taxa de mediu?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 18:51, 4 Iulie 2013
Intra sub incidenta timbrului de mediu, L9/2013, DA, se plateste si in cazul donatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare taxa inmatriculare verax4me verax4me Buna ziua, am o masina din 2000 / Euro 3 si vreau s-o vand, insa orice client ma intreaba daca mai plateste taxa de poluare inca o data ( masina a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)