avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... O.U.G. 77/2013
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

O.U.G. 77/2013

Buna ziua,
Putin cam neclara OUG 77/2013. Ma poate ajuta cineva cu rezolvarea unei probleme? Am urmatoarea situatie: la institutia unde lucrez, potrivit noii ordonante avem posibilitatea sa infiintam inca 2 posturi de conducere. Intrebarea mea este? cum le infiintam?
1. Transformam posturile vacante in functii de conducere si apoi desfiintam posturile vacante ramase? sau
2. Desfiintam posturile vacante si apoi transformam 2 din posturile unice cu care am ramas in functii de conducere?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 20:57, 5 Iulie 2013
Se desfiinteaza functiile publice vacante si se infiintea functiile de conducere ca urmare a raportarii procentului de 12% la total posturi aprobate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Calcul numar functii de conducere conf oug 77/2013 DIANA_RU DIANA_RU Cum se stabileste numarul functiilor de conducere conf. OUG 77/2013 in cazul unei primarii, ex : numar total de posturi aprobate - 180 din care : 1 Primar, 2 ... (vezi toată discuția)
Avizare conf. oug 77 klaudia772001 klaudia772001 Se merge personal la ANFP - București pentru avizarea statului de funcții conform OUG 77 sau se poate trimite si prin curier ? ???? Am văzut ... (vezi toată discuția)