avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cuantumul taxei judiciare de timbru pentru acþiunea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cuantumul taxei judiciare de timbru pentru acþiunea având ca obiect recuperarea taxei de poluare

cat este in prezent valoarea taxei de timbru pentru recuperarea taxei pe poluare?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: rasca anca , utilizator 17:03, 11 Noiembrie 2013
Pana la urma a depus cineva la instanta? Se plateste 10% sau 50 de lei ?
Ma gandesc ca la calcularea pagubei suferite intra si dobanda din ziua platii si pana la restituirea efectiva ori aceasta nu poate fi calculata cu exactitate.
Am depus cererea. Taxa de timbru este corect calculata conform OUG 80/2013 - b.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea taxei de timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am introdus o acțiune de chemare in judecata in contencios administrativ, Impreuna cu acțiunea de chemare in judecată, am achitat si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara pentru restituirea timbrului de mediu? gigelas gigelas Buna ziua, As dori sa stiu ce taxa judiciara de timbru trebuie achitata acum,pentru o cerere de restituire a timbrului de mediu (noua taxa auto). Pana ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare act + reparare paguba. Narcisa_ Narcisa_ Am primit un raspuns de la institutia unde depusesem o petitie. (Institutia nr. 1). Institutia nr. 1 pentru a imi raspunde, a avut nevoie de un alt raspuns ... (vezi toată discuția)