avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare pentru plata programului studenþesc de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare pentru plata programului studenþesc de muncã sezonierã în Grecia

buna

am aplicat anul asta pentru un program studentesc de munca sezoniera in Grecia,la firma data am semnata contractul de munca si contractul de prestari servicii unde era precizat cat costa programul.Din motive personale nu am putut pleca,mi-am pierdut si biletu de avion in felul acesta.Acum am primit de la firma x o notificare precum ca in 7 zile sa platesc costul programului daca nu ,ma vor da in judecata si voi plati cheltuielile de judecata avocatul si executarea silita.Eu precizez ca nu detin bunuri imobile su mobile,am buletinu facut pe adresa unui prieten,intrebarea mea este cum ma pot sili sa platesc?daca eu nu am niciun venit fiindca nu lucrez,fac puscarie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 10 Iulie 2013
Consultati Protocol Nr.4 la art.1 din CEDO care arata ca, "Nimeni nu poate fi lipsit de libertate pentru o datorie ce nu o poate achita''. Nu exista constrangeri corporale"" in cazurile executarilor silite civile... Ok Nu va ia "La Puscarie nimeni"..:(
mersi de raspuns
Ce treaba are acel articol cu situatia expusa?

Daca s-a semnat un act juridic, partea care nu-si indeplineste obligatiile asumate in contract va raspunde.

Cum sa pot executa silit? Dvs v-ati bazat pe faptul ca nu aveti bunuri si ca nu va poate executa silit nimeni? Curioasa situatie.
Eu va pot spune ca va poate executa silit . Termenul maxim este de 3 ani .
stiu ca termenul de prescriptie este de 3 ani,intrebarea mea fiind cum pot face executarea silita?daca as avea un job in Romania da s-ar deduce 13 din salar,dar in cazul in care nu am niciun venit?
Executarea se poate face si asupra bunurilor aflate in proprietatea dvs.

Alte discuții în legătură

Obligatii contractuale micuta micuta Buna ziua! As avea o nelamurire legata de urmatoarea situatie: Un contract semnat intre o persoana fizica si o institutie publica romana prevede in ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei firme de recuperari creante cu patrunderea in locuinta in vederea executarii krisz09 krisz09 buna ziua am facut un contract de credit la o banca 3500 ron acum sunt sunat de 2ani de o firma de recuperare si azi am primit un sms ca maine vine un agent ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)