avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale Spania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale Spania

Am luat un credit de nevoi personale in spania in 2007 in valoare de 9000euro pe 5 ani fara garantie si fara giranti .am locuit cu acte legale acolo am platit 2 ani si ceva din cei 5 si am ramas somer din 2009 nu am mai putut plati rata si m am intors in Romania de 4 ani nu am mai mers in spania creditul a fost dat la firma de recuperare aveam si asigurare pe el facuta la banca .de peste 4ani nu am primit nici o instiintare in Romania as vrea sa stiu daca creditul este titlu executor si la noi sau daca pot avea poprire pe cont,sau apartament aici??multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:18, 6 Iulie 2013
In general firmele de recuperare de bani isi fac mai intai socoteala daca merita efortul sa execute silit pe cineva in alta tara sau scapa mai ieftin daca n-o fac. A recupera bani costa bani si daca isi fac socoteala ca ies in pierdere n-o mai fac.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcredit neachitat in intregime spania ContSters243801 ContSters243801 Buna am locuit in spania cu acte legale .in 2007 am facut un credit de nevoi personale fara garantie sau giranti in baza contractului de munca de 9000euro pe 5 ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in intregime ContSters243801 ContSters243801 buna am locuit in spania cu acte legale am facut un credit de 10000euro pe 5 ani, in 2007 fara garantii si fara giranti am platit 2 ani creditul iar din 2009 ... (vezi toată discuția)