avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot concesiona teren?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot concesiona teren?

Pot participa la o licitatie publica privind concesionarea unui teren daca sunt consilier local in cadrul consiliului local care organizeaza licitatia?#-o
Cel mai recent răspuns: Ioana Catalina Pipirigeanu Nechita , Consilier juridic 19:47, 6 Iulie 2013
Nu puteti participa la licitatie pe motiv de incompatibilitate- conflict de interese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune teren, conflict de interese ninel777 ninel777 Buna ziua ! Numele meu este Ninel , si sint consilier in cadrul Consiliului local al unei comune. M am comfruntat cu urmatoarea problema. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Incompatilibitate, conflict de interese la consilierii locali angajati ca sefi de sectii secundare la ''sc compania de apa sa'' floreaoctavian floreaoctavian -As dori sa aflu daca un consilier local angajat al unei companii de utilitati in functia de sef de sectie, al unei sectii din municipiul X, este in stare de ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese - consilier local lazap lazap Daca un consilier local are o societate comerciala la care este unic administrator,reprezinta conflict de interese daca vrea sa concesioneze un teren de la ... (vezi toată discuția)