avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie de conducere

In ceea ce priveste reglementarea acordarii indemnizatiei de conducere, oug 77/2013 se aplica si personalului militar si civil din MApN?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 6 Iulie 2013
OUG nr.77/2013 prevede :
......
(2) Fac exceptie de la reducerea prevazuta la alin. (1) urmatoarele:
.....
h) posturile vacante din cadrul Ministerului Apararii Nationale, care sunt stabilite in conformitate cu procesul de planificare a apararii la nivel national, cu standardele NATO si legislatia in vigoare;
i) posturile vacante din structurile operative ale Ministerului Afacerilor Interne, precum si cele necesare incadrarii, in conditiile legii, a promotiei de ofiteri, subofiteri, agenti de politie, maistri militari si functionari publici cu statut special din anul 2013 de catre Ministerul Afacerilor Interne si Administratia Nationala a Penitenciarelor;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare part time Lavinia15 Lavinia15 Buna ziua, Am o intrebare dac cineva lucreaza in Mapn poate sa se mai angajezi si in alt loc de munca Part time? Multumesc si astept raspuns (vezi toată discuția)
Pot fi taximetrist daca sunt cadru militar? luky0821 luky0821 As dori sa stiu daca in calitate de cadru militar(M.Ap.N.) pot din punct de vedere legal sa practic activitatea de taximetrie in afara orelor de program. Va ... (vezi toată discuția)
Norma de drept promovare ofiter Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Exista vreo norma de drept care permite absolventilor de scoala posticeala (Campina) care fac si facultatea de drept sa ajunga ofiteri? (vezi toată discuția)