avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren intabulat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren intabulat

Am cumparat un teren in 2007,acum vreau sa ingradesc si sa-mi construiesc ceva pe el,primaria m-a obligat sa ma retrag cu 2 metri din 502 metri patrati ,deci pierd 2*26=52 metri patrati,este legal sau ilegal ce face primarul,terenul este intabulat din 2007,latimea drumului era de 4 metri in 2007,acum cit este ca asta a invocat:sorry: primarul,vecinul din stinga acum face actele si ma ameninta ca sa ma retrag si din partea dinspre el,ne desparte un drum care a fost lasat 2 metri de cel care a facut cadastrarea terenului ,nu este obligat ca si el sa lase 2 metri din proprietatea lui ? Multumesc anticipat si astept raspuns urgent,trebuie sa-mi iasa autorizatia de constructive.....

Alte discuții în legătură

Cadastru si primarie aly99 aly99 Am cumparat un teren in anul 2007,acum am zis sa ingradesc locul si am chemat un topometrist sa bat pe coordonate gps delimitarea proprietatii,mentionez ca pe ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate Olga Magdalena Sprimont Olga Magdalena Sprimont Bună seara, am nevoie sa ma lămuriți va rog, în legătură cu un drum privat de servitute, ce a fost mâncat de vecinii mei, care au pus gardurile aproape ... (vezi toată discuția)