avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Suma de bani pe cap beneficiar de program POSDRU
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Suma de bani pe cap beneficiar de program POSDRU

Am o curiozitate cam ce suma au primit sau ma rog primesc organizatiile de asa zis incearca sa includa pe piata muncii prsoane defavorizate social (romi pers cu handicap fosti detinuti etc)
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:47, 30 Iulie 2013
E mult prea vaga intrebarea - ce tip de proiect din multele linii de finantare POSDRU? Ca sunt diferente mari intre ele.... Eu stiu diverse proeicte in care nu exista sume primite per capita, ci pur si simplu in functie de cati beneficiari sunt si ce cheltuieli eligibile sunt programate s-ar putea calcula un asemenea indicator, destul de nerelevant pentru ca depinde ce isi propune proiectul sa faca... Daca e vorba doar sa le tina unora un mic curs de cum sa iti cauti job e una, daca le achita titularul de proiect cursuri de formare profesionala care dureaza mult si costa multe mii de lei, poti iesi sume mari... Curiozitatea poate ca se indrepta spre cheltuielile administrative ale titularului de proiect raportate la nr. de beneficiari? AMPOSDRU ar trebui sa dispuna de asemenea statistici si sa le faca publice, la cerere, conform Legii 544 ./ 2001. Ar fi bine sa le solicitati. cu detalii si defalcari, si sa faceti public raspunsul, ca probabil sunt variatii mari si nu totdeauna justificabile obiectiv :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practicant in cadrul unui proiect posdru andreea_dede andreea_dede Buna ziua! Sunt un membru al unui grup tinta dintr-un proiect finantat de POSDRU. Acesta a avut loc intre lunile octombrie 2010-martie 2011. Este, mai ... (vezi toată discuția)
Apeluri de proiecte! Daniela Bolog Daniela Bolog Marti, 10 decembrie 2013, s-a deschis \\"LOCAL\\", prima linie de finantare (apel de propuneri de proiecte) in cadrul Programului finantat de Islanda, ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)