Buna ziua,
As vrea sa stiu atunci cand fosta mea concubina impreuna cu sora ei imizic vorbe foarte grave care lezeaza imaginea mea si a fratilor mei, imi spune ca intretin relatii sexuale cu soramea, ce sanse am in instanta pentru un proces echitabil avand in vedere ca pot dovedi cu martori cele afirmate de ele.
va multumesc frumos pentru raspuns si credetima ca cele spuse mai sus ma dor tare mult.
Făcând dovada celor afirmate în cererea de chemare în judecată , dacă alegeţi calea civilă , sau în plângerea penală dacă alegeţi calea penală, puteţi obţine o reparare a prejudiciului solicitând daune morale şi punerea în vedere de către instanţă a celor care vă insultă şi calomniază , să înceteze aceste acţiuni.
Insulta şi calomnia au fost anterior dezincriminate , însă recent au reintrat în vigoare , din câte se pare. De la anul însă , nemaifiind prevăzute de noul cod penal , care va intra în vigoare in februarie 2014, cele 2 infracţiuni nu vor mai exista.
Calomnia
Ana3
Buna ziua
In prezent ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta, sunt calomniata in mod constant de catre o persoana care locuieste in acelasi imobil cu mine. ... (vezi toată discuția)