buna ziua,pentru a intra in somaj azi am intrat in preaviz pe o perioada de 20 de zile lucratoare ...cum ar trebui sa procedez in astea 20 de zile?angajatorul nu raspunde la telefon ...nu am voie sa intru in sediul firmei...multumesc...
In mod normal, in cele 20 de zile lucratoare, trebuie sa va prezentati la serviciu. Daca va impiedeca accesul la locul de munca, ar fi bine sa aveti un martor cu dvs care sa confirme acest lucru, pentru ca ulterior, angajatorul sa nu va desfaca CIM disciplinar, pt absente nemotivate.
Angajatorul e obligat sa va plateasca pe intreaga durata a previzului.
multumesc pentru raspuns ...astazi m-am intilnit cu el si vrea sa ii fac cerere de concediu fara plata ...el trebuie sa predee pontajul pina pe 25 ale lunii si atunci v-a vorbi iar cu contabila firmei ...dar eu pot sa astept pina atunci?inca odata multumesc...
Pentru ce sa faceti cerere de concediu fara plata? Motivul ar fi ca sa nu fiti platit pe perioada de preaviz. Aveti grija ca , perioada de CFP nu constituie stagiu de cotizare la pensie, la somaj si nici vechime in munca.
buna dimineata...si multumesc ...cred ca asta urmareste ...dar exista o modalitate nu vrea sa lucrez cele 20 de zile in firma ..cit ar trebui sa plateasca angajatorul pentru mine pentru cele 20 de zile?inca odata multumesc...ma bucur ca am gasit acest site ...
Impozit cas
mihai123456
ce impozit CAS (la pensii si sanatate ) va plati lunar o microintreprindere (SRL care are 1-4 salariati cu salariu minim pe econ.) pt acesti angajati ? (vezi toată discuția)