avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz de plata cheltuieli
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz de plata cheltuieli

Buna ziua!
Am urmatoarea problema. Soacra mea locuieste intr-o casa cu 2i propprietari rau-platnici. Aş vrea să ştiu care este procedura de urmat pentru a+i obilga la plata cheltuielilor. Precizez că faţă de unul dintre aceştia nu s-a fcăcut nici un demers, iar faţă de cel de-al doilea s-a emis o sentinţă prin care persoana este obilgată la plata cheltuielilor restante. Problema pentru cea de-a doua persoană este faptul că nu acesta figurază ca şi proprietar în CF. deoarece propritar a fost tatăl acesteia care a decedat şi persoana nu îşi face succesiunea tocmai pentru a nu fi obligată la plata cheltuielilor.

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si eu o intrebare mi-sa pus o oprire de vanzare pe ap.la OCPI de catre asociatia de propietari pentru ca am o datorie de 7920,90 lei pentru ne ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate fara succesiune MarietaD MarietaD Buna ziua, As dori sa aflu informatii legate de cum trebuie procedat in cazul unei mosteniri. Recent a decedat tatal si bunica sotului meu, iar situatia pe ... (vezi toată discuția)
Pot obliga pe cineva sa dezbata succesiunea? poppmaria poppmaria CUM POT OBILGA SA DEZBATA SUCCESIUNEA PE CINEVA? Te TP. sunt 2 persoane cota 1/2 fiecare. Unul dinre ei a decedat. Avem iesire din indiviziune ficare cu lotul ... (vezi toată discuția)