avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prelungire valabilitate punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prelungire valabilitate punct de lucru

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog daca contractul de inchiriere punct lcuru a expirat si s-a semnat unul nou pe aceaasi adresa ( proprietarul la inregistrat la administratia financiara) si firma a depus cerere de prelungire la onrc. Firma mai trebuia sa depuna ceva si la finante ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 12:39, 10 Iulie 2013
In opinia mea, da, trebuie sa depuneti declaratia de sediu secundar :
[ link extern ]
intrucat si documentul de inchiriere este unul nou.
Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru daciana888 daciana888 Un SRL cu sediul socialin Bucuresti isi deschide punct de lucru fara salariati in Ploiesti. Declaratia pentru deschidere sediu secundar o depune impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)