avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deschidere punct de lucru

Un SRL cu sediul socialin Bucuresti isi deschide punct de lucru fara salariati in Ploiesti.
Declaratia pentru deschidere sediu secundar o depune impreuna cu certif constatator Reg Com si celelalte acte la Adm Fin Bucuresti sau la Ploiesti?
Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:29, 4 August 2013
In cazul dvs veti depune "declaratia privind sediile secundare" la Bucuresti.adica unde aveti domiciliul fiscal - conform codului de procedura fisasla, art 74 si normelor de aplicare :
[ link extern ]

[ link extern ] .

Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru fara salariati alinafay_bv alinafay_bv buna ziua, daca un SRL, are sediul social in judetul Prahova, si punct de lucru,declarat si la ONRC si inregistrat la ANAF BRASOV(dar fara cod fiscal ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate punct de lucru Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca contractul de inchiriere punct lcuru a expirat si s-a semnat unul nou pe aceaasi adresa ( proprietarul la inregistrat la ... (vezi toată discuția)