avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Punct de lucru fara salariati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Punct de lucru fara salariati

buna ziua,
daca un SRL, are sediul social in judetul Prahova, si punct de lucru,declarat si la ONRC si inregistrat la ANAF BRASOV(dar fara cod fiscal separat), dar deocamdata fara salariati, unde trebuie sa depuna declaratia100 ptr trimestrul 3?
-daca va angaja maxim 3 salariati la acest punct de lucru, unde se va inregistra la ITM-pentru REVISAL(parola)-la BRASOV-sau la -PLOIESTI?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:23, 22 August 2013
La Ploiesti.
Va recomand sa cititi si acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
si :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru daciana888 daciana888 Un SRL cu sediul socialin Bucuresti isi deschide punct de lucru fara salariati in Ploiesti. Declaratia pentru deschidere sediu secundar o depune impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru bob02008 bob02008 Pentru infiintarea unui punct de lucru intr-un alt judet decat locul infiintarii societatii, la care ONRC se merge. La locul unde se desfasoara viitoarea ... (vezi toată discuția)
Control fiscal la punct de lucru ContSters95755 ContSters95755 Am infiintat un SRL cu sediul social in Ploiesti,jud. Prahova si am deschis un Punct de lucru intr-o comuna din jud. Buzau.Vreau sa stiu care institutii de ... (vezi toată discuția)