avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Pentru infiintarea unui punct de lucru intr-un alt judet decat locul infiintarii societatii, la care ONRC se merge. La locul unde se desfasoara viitoarea activitatea sau la cel care apartine sediului?
care sunt taxele pentru infiintarea unui punct de lucru daca deja am societatea inregistrata?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 11:41, 6 August 2014
se va inregistra la sediul social....... daca vor fi mai mult de 10 angajati pe acel pct de lucru se va inregistra separat la administratia fiscala de unde va fi acel pct de lucru..... aveti nevoie deacte ca la orice modificare de act constitutiv, costuri.....300-400 lei, depinde mult si de numarul de caractere la publicarea in monitorul oficial
nu am 9 angajati, maxim 3 . deci ramane doar la registru comertului din judetul de unde apartine sediul( respectiv infiintarea societatii). la ANAF mai sunt formalitati de facut? inafara ONRC mai trebuiesc inregistrate documente si la alte institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)