avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general control fiscal la punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

control fiscal la punct de lucru

Am infiintat un SRL cu sediul social in Ploiesti,jud. Prahova si am deschis un Punct de lucru intr-o comuna din jud. Buzau.Vreau sa stiu care institutii de control,din punct de vedere fiscal,au autoritate,conform legii,asupra punctului de lucru ,in acest caz? Adica cine va efectua controlul fiscal la acest punct de lucru,institutiile din Prahova,unde e inregistrat la Oficiul Registrului Comertului,sau institutiile din jud. Buzau?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:12, 9 Iunie 2010
cele din Buzau ; dar si cei din Prahova pot cere documentele punctului de lucru , in anumite situatii -depinde de tematica de control .
Aveti mai mult de 5 angajati la punctul de lucru ?
Da,am mai mult de 5 angajati.
Depinde si de acest lucru?
:offtopic:
continuati, va rog , discutia in topicul deschis ; mesajul identic cu cel de mai sus dar pentru care ati deschis alt topic ,a fost sters
Multumesc :)

~~~
Pentru punctul de lucru cu mai mult de 5 salariati aveti obligatie de inregistrare fiscala a pct de lucru , prin completarea unei declaratii cod 060 ( parca - declaratia are in titlu expresia "sedii secundare ") si aveti obligatia sa tineti evidenta contabila corespunzatoare pentru determinarea impozitelor si a altor sume datorate bugetului de stat.
Veti primi CIF pentru punctul de lucru .
Prin urmare , controlul la punctul de lucru va fi efectuat de cei din Buzau, cel putin pentru acest aspect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut juridic punct de lucru ContSters95755 ContSters95755 Am infiintat un SRL cu sediul social in Ploiesti,jud. Prahova si am deschis un Punct de lucru intr-o comuna din jud. Buzau.Vreau sa stiu care institutii de ... (vezi toată discuția)
Declaratie inregistrare fiscala punct lucru florilenacalin florilenacalin Buna ziua Avem o societate in jud. Hunedoara care in decembrie a hotarat , prin AGA, deschiderea unui pc lucru in Bucuresti. Acum avem peste 5 angajati si ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)