avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie inregistrare fiscala punct lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie inregistrare fiscala punct lucru

Buna ziua
Avem o societate in jud. Hunedoara care in decembrie a hotarat , prin AGA, deschiderea unui pc lucru in Bucuresti. Acum avem peste 5 angajati si vrem sa declaram pc. de lucru dar la ADM Financiar a sec, 1 pe langa doc societatii, decl. 060, ctr. inchiriere, certif constatator a mai cerut si declaratia de inregistrare fiscala pt. sediile secundare, in copie . NOI NU AVEM ACEASTA DECLARATIE, SAU NU NI S-A DAT.DE LA HUNEDOARA. jurista noastra spune ca nu e obligatorie aceasta declaratie, conf. OG 92/ 2003 art. 72. Voi ce parere aveti?Daca nu am declaratia aceasta pt. a imi inregistra dosarul si a primi CIF-ul pt pc. de lucru imi da amenda. Si trebuie sa ma descurc fara amenda.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:52, 21 Mai 2012
Declaratia de inregistrare fiscala pentru sediile secundare este formularul 060! Poate este nevoie sa depuneti in original si in copie, probabil pe copie sa va inscrie numarul de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ssabina ssabina Buna ziua, Am un contract de inchiriere pentru un spatiu pentru o luna de zile. Intrebarea mea este: avand in vedere ca punctul de lucru trebuie declarat in ... (vezi toată discuția)