avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general statut juridic punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

statut juridic punct de lucru

Am infiintat un SRL cu sediul social in Ploiesti,jud. Prahova si am deschis un Punct de lucru intr-o comuna din jud. Buzau.Vreau sa stiu care institutii de control,din punct de vedere fiscal,au autoritate,conform legii,asupra punctului de lucru ,in acest caz? Adica cine va efectua controlul fiscal la acest punct de lucru,institutiile din Prahova,unde e inregistrat la Oficiul Registrului Comertului,sau institutiile din jud. Buzau?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:27, 9 Iunie 2010
Amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal la punct de lucru ContSters95755 ContSters95755 Am infiintat un SRL cu sediul social in Ploiesti,jud. Prahova si am deschis un Punct de lucru intr-o comuna din jud. Buzau.Vreau sa stiu care institutii de ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Firma are sediul social intr-un apartament, unde nu se desfasoara nicio activitate si are 2 ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta pfa R696 R696 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema, si pentru ca am dat niste telefoane si nu am obtinut inca un raspuns clar, apelez la aceasta comunitate. Acum ... (vezi toată discuția)