avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... OUG nr 36/2013
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

OUG nr 36/2013

Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti referitor la art 12.pct.(3) unde se spune ca la "inscrierea la una dintre categoriile de pensii prevazute de Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificarile si completarile ulterioare, plata venitului lunar de completare inceteaza la data acordarii dreptului de pensie, conform deciziei de pensie"
Sa inteleg ca plata se suspenda la primirea Deciziei, sau la plata primei pensii(plata care poate fi facuta la cateva luni dupa primirea Deciziei)
Va multumesc mult.
Cu consideratie, Lucaci Petru.
Cel mai recent răspuns: petru lucaci , utilizator 09:27, 9 Iulie 2013
Plata venitului lunar de completare inceteaza la data acordarii dreptului de pensie si nu se suspenda.

In Decizia de pensionare se prevede data de cand primiti pensie, de la aceasta data se va inceta plata venitului lunar de completare.
Va multumesc,o zi buna!
Cu stima Lucaci P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala ciubix ciubix Buna ziua.Daca ma pensionez pe caz de boala in perioada in care beneficiez de venit de completare cf.ordonantei 36/2013 mai primesc venitul de completare? (vezi toată discuția)
O.g 36/2013 si pensionare amaiana amaiana Buna ziua.Din august 2014 beneficiez de prevederile O.G,36/2013, timp de 24 luni.In aceasta perioada indeplinesc si conditii de pensionare cu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Ord 36/ 2013 ,urmata de dosar de pensie mihaela-ioana mihaela-ioana Buna ziua ! Am rugamintea sa ma ajutati cu sfaturi juridice in skituatia in care ma aflu. Am varsta de 52 ani , cu vechime de 33 ani in munca, din care 19 ani ... (vezi toată discuția)