avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare autorizație de construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare autorizație de construire

Primaria a emis un certificat de urbanism și o autorizație de construire care nu respectă distanța dintre clădiri invecinate, respectiv minim 3m, așa cum prevede regulamentul de urbanism al localității. S-a început construirea la 60 cm, așa cum prevede codul civil, dar construcția mea construită in anul 1997 are ferestre spre acea proprietate și este amplasată la 1,5m de limita proprietății.Cele două terenuri au fost în indiviziune până în anul 2000 cînd noi am făcut intabularea. În anul 2011, terenul vecin a fost vîndut, iar noii proprietari au început construcția la 60 cm de gard.
Ce mai putem face, căci deja au început zidirea?

Alte discuții în legătură

Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre cladiri danieis danieis salutare am o intrebare si cer un sfat parintii mei locuiesc intr-o casa de tip duplex,vecinul a vandut ,proprietarul nou a demolat ,fara a avea acordul ... (vezi toată discuția)
Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)