avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Stampila pierduta
Discuție deschisă în Traduceri

Stampila pierduta

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti de demersuri trebuie intreprinse in cazul pierderii stampilei. Mentionez ca de cand am obtinut autorizatia de la MJ nu am folosit-o iar acum nu o mai gasesc... Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:11, 11 Iulie 2013
Mai cautati-o,,poate o gasiti. Publicati in MO pierderea si va faceti o noua stampila.
Pierderea stampilelor nu se publica in Monitorul Oficial.
[ link extern ]

Faceti-va alta. Modificati-i designul, mergeti la bancile unde o folositi si gata :)
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2013
Ares-3, moderator
Trebuie sa anunt si autoritatea care mi-a eliberat autorizatia de traducator- Ministerul de justitie?
Acum am vazut ca intrebarea a fost publicata in forumul Traduceri deci e vorba de stampila unui traducator autorizat nu a unei societati comerciale, scuze! Nu intelegeam de ce ati intrebat de Ministerul de Justitie.

Colega Laura Ciobeica a raspuns aici la aceasta intrebare:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Autorizaþia de traducãtor ºi obligaþia de a profesa TARATACRRISS TARATACRRISS FIICA MEA TOCMAI A OBTINUT AUTORIZATIA DE TRADUCATOE DE LA MJ SI NU DORESTE SA PROFESEZE INCA.ESTE OBLIGATA SA-SI DESCHITA PFA IN 60 DE ZILE SAU ACEASTA ... (vezi toată discuția)
Examen traducator vale1305 vale1305 Buna! Am si eu nevoie de ceva informatii legate de examenul de traducator pe juridic italiana.Nu reusesc sa gasesc nimic pe net. In sensul sa poti face o ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sã fac dupã obþinerea autorizaþiei? ContSters218365 ContSters218365 Buna ziua! Am tot citit si m-am tot documentat pe internet, insa nu am resut sa ma lamuresc. Acum 2 saptamani am primit autorizatia de traducator de la MJ si ... (vezi toată discuția)