avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri examen traducator
Discuție deschisă în Traduceri

examen traducator

Buna! Am si eu nevoie de ceva informatii legate de examenul de traducator pe juridic italiana.Nu reusesc sa gasesc nimic pe net. In sensul sa poti face o testare sa vezi cam la ce nivel te ridic. Subiecte anterioare.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:49, 1 Aprilie 2010
Certificatul de traducator este eliberat de Ministerului Culturii si Cultelor in urma organizarii examenelor pentru acordarea certificatului de traducator in si din limbi straine si si numai dupa obtinerea acestuia va puteti adresa Ministerului de Justitie.

Detalii despre modalitatea inscrierii, taxe si calendarul examenelor le puteti gasi la urmatorul link: www.examentraducator.ro.
Dosarul de inscriere se poate depune personal sau prin posta pentru oricare sesiune de examene la sediul din Bucuresti, Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, intrarea 2, et. 4,cam 329, sector 1, 010155, Bucuresti .
Dupa obtinerea acestui certificat, daca se doreste obtinerea autorizatiei de la Ministerul de Justitie, se va depune un dosar la sediul acestuia care sa cuprinda diverse documente. Detalii suplimentare la: [ link extern ] ...

Pentru exemple de subiecte, daca adresezi o intrebare pe acest topic www.avocatnet.ro/content/for... .

Succes! :luck:
Laura Ciobeica
Am postat si detalii despre autorizatia emisa de Ministerul Justitiei in cazul in care te intereseaza o viitoare cariera in domeniul traducerilor.

O zi frumoasa in continuare!
Laura Ciobeica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de traducator cristinalerch cristinalerch buna ziua am absolvit o scoala de administratie si finante in spania. diploma de absolvire a acestei scolii imi e de folos ca sa imi scot o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)