avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie in alta tara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie in alta tara

Buna ziua,

sunt interesata de un raspuns de la Dvs, referitor la o mama pensionara ce are singura fiica in Franta de 3 ani( plecata cu sotul si copilul ) si, care fiind singura ar vrea sa stea la fiica ei, unde are si adresa de domiciliu.
Intrebarea mea este, ( fiindca am vazut acolo familii ce si-au adus mama), prin ce metoda legislativa, pot sa-mi transfer pensia in Franta, la nivelul minim de acolo.
In asteptarea unui raspuns,
va multumesc si-o zi cat mai buna!
Maria
Cel mai recent răspuns: Mariaraf , utilizator 14:33, 10 Iulie 2013
Exact!...ar scapa din pacate Romania de pensionari ( ca si asa sunt incomozi).:(
Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul drepturilor de asigurari sociale in hu godspeed godspeed Un cuplu de medici ( actualmente in varsta de 50 ani)din RO emigreaza in Ungaria dupa un stagiu de cotizare de 7 ani in sistemul pe pensii RO. Obtin cetatenia ... (vezi toată discuția)
Pensie in alta tara ContSters89182 ContSters89182 Buna ziua. Am 2 intrebari: 1.Cineva care beneficiaza aici de pensie, prin plecarea in alt stat, i se echivaleaza pensia acolo? Ce trebuie sa faca sau ce ... (vezi toată discuția)
Pensionarii romani in strainatate. vladmarian vladmarian In primul rand tin sa salut pe toata lumea si va multumesc anticipat pt eventualele sfaturi.As dori sa plec din tara cu toata familia,inclusiv parintii mei ... (vezi toată discuția)