avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte

Acum unsprezece ani am semnat un contract cu o societate de furnizare a apei, facand in acelasi timp si un contract cu ei si pentru separatia de restul locatarilor din bloc si montare de apometrii.in contract se specifica ca rezilierea se poate face: "a)prin acordul scris al partilor;
b)prin denuntarea unilaterala de catre utilizator, cu un preaviz de 30 de zile lucratoare dupa achitarea taxei de inchidere si a debitelor catre operator;
c)prin denuntarea unilaterala de catre operator,in cazul in care imputernicitii acestuia sunt impiedicati sa verifice sau sa citeasca contoarele atunci cand acestea se afla pe proprietatea utilizatorului;"
Problema mea este ca ei au reziliat contractul fara sa ne anunte in scris si am fost trimisi sa platim factura la caseria asociatiei de proprietari .
Acum intervine smecheria! Administratorul asoc. de proprietari nu a efectuat plata sumelor care le-a incasat pt. apa si m-am trezit restantier la societatea care furnizeaza apa.Acum vreau inpreuna cu ceilalti locatari din imobil sa ne racordam separat la reteaua de apa si nu vor sa o faca pana nu platim toata suma restanta cu toate ca noi am platit-o deja.
ce se poate face in aceasta privinta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:29, 9 Iulie 2013
ganya a scris:
Problema mea este ca ei au reziliat contractul fara sa ne anunte in scris si am fost trimisi sa platim factura la caseria asociatiei de proprietari .

Pai de unde stiti sau cum ati aflat ca au reziliat contractul daca spuneti ca nu v-au anuntat?
Ati platit sau nu factura la casieria asociatiei?
Daca ati platit, ce factura ati platit? Furnizorul a emis factura aferenta consumului dumneavoastra dar a trimis-o la asociatie? Pe ce nume era factura, pe numele dumneavoastra sau pe asociatie?
Sunteti proprietar de apartament sau de sptatiu comercial in acel bloc?
Daca aveti doavada platii facturilor de care spuneti, plati facute la casieria asociatiei, obligati-i pe cei din conducerea asociatiei sa achite furnizorul. Discutati cu ei. Intrebati-i de ce nu au achitat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract FLORINA1979 FLORINA1979 Am incheiat un contract de prestari servicii cu o forma de administratie condominiu pentru blocul in care sunt presedinte, contract incheiat pe data de 18 Ian. ... (vezi toată discuția)
Niste nelamuriri aneta_sobo aneta_sobo O regie autonoma, furnizoare de caldura si apa calda, de ani de zile trimite plicurile cu facturi nu cu posta, ci prin reprezentantii asociatiilor de locatari, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu aquaserv szabo istvan szabo istvan buna!am cumparat un apartament acum 3 ani,normal ca vinzatorul trebuia sa aduca de la asociatie un certificat ca nu are restante,sa si rezolvat dar anul trecut ... (vezi toată discuția)