avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare strain

Buna seara!
Detin un automobil pe care l-am cumparat recent impreuna cu un prieten, amandoi figuram ca si cumparatori in contractul de vanzare-cumparare. In actele masinii (din UK) figureaza un roman stabilit in anglia (fostul propietar), intrebarea mea este: Pot intocmi la notar un act de partaj inainte ca unul din noi sa o inmatriculeze, doar pe baza contractului v/c ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Automobil pe numele ambilor soti dupa divort RotilaOvidiu RotilaOvidiu Buna seara. Mama prietenei mele a divortat in 2009. Impreuna cu fostul ei sot au avut o masina impreuna. Masina a fost trecuta pe numele acestuia si in prezent ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Se pot inmatricula automobile din marea britanie in romania GeorgeDuner GeorgeDuner Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo restrictie legala recenta care sa impiedice inmatricularea in Romania a automobilelor cumparate din Anglia. Am auzit un ... (vezi toată discuția)