avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se pot inmatricula automobile din Marea Britanie in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se pot inmatricula automobile din Marea Britanie in Romania

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo restrictie legala recenta care sa impiedice inmatricularea in Romania a automobilelor cumparate din Anglia. Am auzit un zvon ca dupa eliminarea taxei de mediu s-ar fi introdus o lege care nu permite inmatricularea masinilor cumparate din Anglia. Exista o asemenea restrictie acum sau e doar un zvon nefondat?

Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:30, 10 Aprilie 2017
Este un zvon nefondat ca toate zvonurile.
cyan a scris:

Este un zvon nefondat ca toate zvonurile.

Urmare evenimentelor rutiere generate de vehiculele inmatriculate in UK care detin volan pe dreapta si alte particularitati tehnice care afecteaza participantii la trafic care conduc vehicule cu volan pe stanga,exista un proiect legislativ care prevede interzicerea inmatricularii acestor tipuri de vehicule in Romania

Zvonurile devin realitate doar dupa publicarea in MO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto din anglia mariussim mariussim buna as dori sa cumpar o masina care este adusa din anglia .proprietarul masinii este cetatean roman trecut in actele masinii ca proprietar iar masina are nr ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto din uk Alexm99 Alexm99 Buna ziua, știe cineva daca se mai înmatriculează autoturismele cu volan pe dreapta aduse din Anglia? Am programare la RAR săptămână viitoare și ... (vezi toată discuția)