avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OUG 77/2013
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OUG 77/2013

Buna ziua,
Daca am posturile prevazute de OUG63/2010 ocupate, nu am posturi vacante deci nu intru sub incidenta OUG77/2013, mai este nevoie sa avizul ANFP-ului/
?
Consiliul Judetean mi-a sugerat sa refac Organigrama si statul de functii pentru avizare in aceeasi forma.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 21:16, 11 Iulie 2013
cu siguranta. se avizeaza din nou chiar daca sub aceeasi forma, in nota de fundamentare specificati toate aceste aspecte
Statul de functii este diferit fata de Ordinul 4040, deci normal ar trebui avizat, desi nu sunt modificari de structura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare conf. oug 77 klaudia772001 klaudia772001 Se merge personal la ANFP - București pentru avizarea statului de funcții conform OUG 77 sau se poate trimite si prin curier ? ???? Am văzut ... (vezi toată discuția)
Reducere posturi vacante Tpopa Tpopa Bună ziua, Cu privire la recenta Ordonanță 77/2013 privind reducerea posturilor vacante aș dori o sugestie despre modul în care se va modifica ... (vezi toată discuția)
Pot consilierii sa modifice organigrama si statul de functii? este valabila aprobarea unei organigrame care nu este avizata recent? vioricamadalinaalecu vioricamadalinaalecu organigrama si statul de functii pe care primarul ne cere sa o aprobam nu trebuie sa fie avizata de A.N.P.F.in aceasta luna sau an?daca nu suntem de acord cu ... (vezi toată discuția)